slider02.jpg

Vacature! Promen is op zoek naar een enthousiaste sociaal maatschappelijk werker voor 24 uur per week.

Als sociaal maatschappelijk werker bij Promen ga je – in samenwerking met je collega - vanuit een sociaal-maatschappelijke invalshoek en expertise een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstelling. Dit doe je door het welbevinden van medewerkers met een arbeidsbeperking te bevorderen door ze te ondersteunen in hun psychosociaal functioneren. Je helpt met en begeleidt bij het aanpakken van zeer diverse en soms gecompliceerde problematiek die het goed functioneren van de medewerker in de weg staan. Daarnaast ondersteun en adviseer je jobcoaches, direct leidinggevenden en het management met betrekking tot individuele medewerkers en (werksituatie)problemen. Je levert een bijdrage aan het verbeteren van het sociaal maatschappelijk werkgeversklimaat, bijvoorbeeld door het ontwikkelen en bieden van trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten en -materiaal.

Lees de volledige vacature hier: https://werkenbijpromen.nl/vacature/6702/ 

We zoeken nóg een voorman (m/v) en wel voor onze afdeling Groen!

Ben jij die ambiteuze voorman die medewerkers niet alleen kan aansturen, maar ook nog kan stimuleren om zich te blijven ontwikkelen?

Kijk dan hier:

https://werkenbijpromen.nl/vacature/meewerkend-voorman-groen-36-uur/

Promen is per direct op zoek naar een meewerkend voorman (m/v) voor 36 uur per week. Meer weten over deze vacature? Kijk dan op: https://werkenbijpromen.nl/vacature/voorman-productie-binnen-m-v-36-uur-per-week/

Promen zoekt een goed georganiseerde werkvoorbereid schoonmaak (mv) voor 16-20 uur per week.

Je werkt op onze locatie in Gouda.

Meer weten? Kijk dan op: https://werkenbijpromen.nl/vacature/werkvoorbereider-schoonmaak-m-v-16-20-uur-per-week/

Kick-off samenwerking Promen en Politie Eenheid Den Haag

Controle en schoonmaak dienstauto's door medewerkers van Promen

Op maandagochtend 1 juli vond de kick-off plaats van de samenwerking tussen de Politie Eenheid Den Haag en Promen. Zes medewerkers van Promen gaan zorgdragen voor een deel van het wagenparkbeheer in het district Gouda. De medewerkers gaan zich bezighouden met de controle, registratie, schoonmaak en klein onderhoud van alle dienstauto’s.

20190701 093826kleinUitleg over de dienstauto's

Verantwoordelijkheid

De 6 nieuwe wagenparkbeheerders gaan er o.a. voor zorgen dat de dienstauto’s niet rondrijden met gebreken, volledig uitgerust zijn met alle benodigde materialen en schoongemaakt zijn. Ook zorgen ze dat de auto’s van en naar de garage worden gereden en plegen ze klein onderhoud zoals het bijvullen van de gebruikelijke zaken zoals ruitenwisvloeistof. Ontzettend belangrijk werk want zonder de juiste middelen kunnen de agenten op straat hun werk niet goed doen. Daarbij zijn sommige materialen zelfs van levensbelang. Voor de agenten, maar ook voor mogelijke slachtoffers.

Bijzondere samenwerking

“Het nalopen van de dienstauto’s is iets dat veel tijd kost en agenten nu vaak tijdens hun dienst moeten doen. Door de samenwerking met Promen hebben onze mannen en vrouwen nu meer tijd voor het werk op straat. We hopen dat deze samenwerking een succes wordt en dat andere eenheden ons voorbeeld kunnen gaan volgen”, zegt Erik Zuidhoek, teamcoördinator facilitaire services Nationale Politie. “Het is goede ontwikkeling dat de politie op deze manier nu ook mensen vanuit de Participatiewet bij de organisatie kan betrekken.” Directeur Frank Rossel van Promen: “De politie doet betekenisvol werk, net als Promen dat doet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer naar en bij werk te begeleiden. Het is mooi dat deze twee organisaties elkaar nu hebben gevonden.”

De zes medewerkers die vanuit Promen gaan starten worden vanuit Promen begeleid door twee jobcoaches en op de werkplek zelf door de facilitaire collega’s van de Politie.

Het team van Promen dat gaat starten