slider03.jpg

Kwaliteit

We borgen de kwaliteit van onze producten en diensten via kwaliteitscontroles, certificering en opleiding. De kwaliteit van onze organisatie, diensten en producten is van groot belang. Promen voldoet dan ook aan een groot aantal keurmerken en certificeringen.

Binnen het bedrijf zijn diverse bedrijfsonderdelen actief. Deze bedrijfsonderdelen maken gebruik van de volgende normen en keurmerken:

ISO9001 en VCA**
Het bedrijfsonderdeel Groen & Schoon van Promen is met ruim 430 medewerkers een betrouwbare partner voor veel gemeenten en bedrijven en voert groen onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden uit. Promen Groen & Schoon is ISO9001 en VCA gecertificeerd. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Veilig werken doen wij al jaren volgens de VCA-norm.

HACCP
Binnen onze (food)productieomgeving voeren wij met 100 medewerkers verpakkingswerkzaamheden uit voor bedrijven die werken met voedsel. Daarom zijn wij HACCP gecertificeerd. Met HACCP lopen wij het hele productieproces na op mogelijke gevaren voor de veiligheid van voedsel. Uw product wordt met zorg door ons behandeld.

Erkend Leerbedrijf
Promen Groen is een Erkend Leerbedrijf bij Aequor Kenniscentrum.

Gedragscode Bestendig Beheer Groenvoorziening
Promen Groen is gecertificeerd om de Gedragscode Bestendig Beheer Groenvoorzieningen te kunnen uitvoeren. Dit betekent dat er voldoende deskundigheid is om zorgvuldig te kunnen handelen in het kader van de Flora- en Faunawet.

Blik Op Werk
Voor onze re-integratiediensten maken wij gebruik van het keurmerk Blik Op Werk. Sinds 2012 zijn wij gecertificeerd. Het keurmerk staat voor kwaliteit van dienstverlening op het gebied van duurzame arbeidsdeelname.

blikopwerk

INOVAT
De arbeidskundigen bij Test&Diagnose zijn aangesloten bij INOVAT.

Logo Inovat