slider02.jpg

Werken met Promen

Promen biedt flexibele en ook financieel interessante personele oplossingen om aan uw vraag te voldoen, zonder dat het u veel tijd kost. Promen kan de ideale match tussen uw vraag en onze medewerkers maken. Promen neemt de begeleiding van de medewerkers uit handen en zorgt ervoor dat u niet wordt belast met extra administratieve handelingen. Ook op dat punt neemt Promen u zorg uit handen. U krijgt één aanspreekpunt vanuit Promen, daarom is het eenvoudig in te spelen op uw behoefte.

Promen biedt enthousiaste, gekwalificeerde en gemotiveerde mensen die graag aan de slag gaan en zich willen inzetten voor uw bedrijf. Wanneer en hoe lang u wilt. Promen beschikt over een uitgebreid opleidings- en trainingsaanbod, het trainen van vaardigheden en competenties van onze medewerkers is onze kerntaak. U plukt daar de vruchten van. Ook tijdens het dienstverband blijven de medewerkers begeleid door Promen, zodat ook nieuwe vaardigheden die aansluiten bij uw werkzaamheden kunnen worden ontwikkeld. Het in dienst hebben van een medewerker vanuit Promen voegt iets unieks toe op de werkvloer. Werken met Promen zorgt voor verbinding en betrokkenheid.

Naast maatschappelijk rendement biedt Promen u ook zakelijk rendement. We zoeken samen uit hoe door mensen en middelen zo gunstig mogelijk in te zetten, dit het meeste voor beide partijen oplevert.